God jul?


Seriöst. Min virrighet och senilitet börjar skrämma mig nu...
Igår morse, hade jag på brunkräm på tandborsten. Tur att jag märkte det i någorlunda tid iallafall... Den dagen jag faktiskt borstar tänderna med brunkräm är det nog dags att konvertera till björn och gå i ide.

Sen forsatte dagen i ungefär samma anda. även på jobbet... Mycket spännande.
Just ja, och jag fick höra årets första God Jul. Frasen som inte ska yttras före den 23 december. Möjligtvis 22:a, om det är någon man inte kommer träffa/prata med mer innan julen är slut.

Idag...

Idag.. är ingen bra dag.

Cat

Nu ska jag sova.. Sova i ett år eller två.

Hjärnsläpp.


Hmm.. när jag stod på jobbet idag hade jag tusen saker att skriva om.. nu när jag väl sitter här, tomt. Allt är som bortblåst... I och för sig skulle mitt minne min brist på minne kunna föräras med ett helt eget inlägg, men.. Inte idag.

Jag får helt enkelt nöja mig med att informera om det senaste som fått mig att ligga dubbelvikt på golvet, kippandes efter andan av skratt.
Interpretive dancer,
Johann Lippowitz. Min nya gud.
(och eftersom jag inte lyckas lägga in själva videon här, så får ni nöja er med länken. Men det är det värt.)


Löning, fest och pengabrist.


Hmm.. jag får skärpa mig.

Ikväll är det iallafall fest. Tillbaka till studentlivet en sväng... Sittning. Och Inoue ska supa ner sig och fira den enorma lönen (på strax över 3000:-, alltså liite lite mer än förra månaden). Bäst att passa på, pengarna lär ju vara slut imorrn när räkningarna dragits. Jag ä inte bitter.

Heppåre.

Livsfilosofi.

Nemi
Inoue i ett nötskal.
Underbart. För att inte tala om effektivt.


Tjejhelg och rumpbilder.


Long time, no see..
Linköping i helgen. Hälsade på ett par kompisar som pluggar där.. Himla roligt, till och från. Lite småtjafs sådär bara, som det alltid blir när vi fem umgås intensivt. ;P Glatt överraskad av att jag kom jättebra överens med en av dem, som jag inte gått ihop alltför bra med på senaste tiden.. Och mindre överraskad av att en annan av dem fortfarande går mig på nerverna så till den milda grad att jag tidvis var redo att strypa henne. Tur att det bara var några dagar, annars hade jag nog blivit galen.

Fick reda på att en kompis kompis kompis (eller något liknande)  tjänar pengar på att driva en hemsida med smygtagna foton. Nyfikenheten tog förstås överhanden när jag kom hem och var tvungen att kolla vad det var för sida... Föga förvånande var den precis lika grabbig och tragisk som man kunde vänta sig, med bildtexter som sexig_string_snygg_brud och liknande. Något mer förvånande (och nästan skrattretande) var att jag hittade min alldeles egna rumpa på en bild.. (!) Det var nog en av de sjukare upplevelserna på länge, då vi i helgen satt och skämtade om att man kanske borde kolla så man inte är med nånstans. :P

Aja.. Har inte så mycket vettigt att skriva alls just nu, undviker mest bara städandet som borde göras.. Ska väl ta tag i det antar jag. Snart.

Tjafs.


Jag vet inte vad jag hatar mest just nu.. Det faktum att han vet precis hur han ska provocera mig och få mig arg/ledsen, eller att han faktiskt använder sig av det..

Well, two can play that game.
Frågan är bara om jag ens orkar... Jag vet ju att det bara kommer göra saken värre.
Å andra sidan, det är ju precis vad han gör, så varför ska jag låta bli?

Vi är alldeles för lika.. På gott och ont.


Nu ska jag gå och slå sönder nånting, tack och hej.

Sverige, Sverige, älskade vän.


Intressant taktik,
det där.
Kanske skulle lösa problem för många i Sverige.. Gå tillbaka till din gamla arbetsplats, sök alla jobb som finns (du behöver inte få något av dem) och kassera sedan in ungefär 4-5ggr så mycket i månaden som många andra, medan du "väntar på arbetsuppgifter".

Jag skulle vara nöjd iallafall.

Good Mornin'


Okej, här kommer nåt jag aldrig trodde skulle komma från mig. Men... Fan vad skönt att vakna av väckarklockan i morse!

Tredje gången gillt.


Jag vet knappt varför jag blev förvånad när jag för tredje dagen i rad vaknade på samma brutala sätt... Orkade knappt bli arg. Eller jo, jag var ganska förbannad.
Undrar om det börjar räknas som förmildrande omständigheter snart om jag skulle råka strypa någon med en borrmaskinssladd..

Nu vet jag vad de gör iallafall. De sätter upp hyllor. Vägg i vägg med mitt sovrum ligger alltså ett förråd som används till snöredskap. Där har det satt upp hyllor. En varje morgon, bara för att jävlas, om ni frågar mig. Eftersom de borrar i 20-30 minuter, hamrar lite och sen inte gör mer förrän proceduren upprepas nästa morgon. Och jag har tittat, det sitter tre hyllor där inne. Tre hyllor på tre dagar. Effektiva jävlar.

Annars? Skoproblemet är löst. Inte å det sätt jag hoppades, att jag hittade världens finaste och sjukt billiga skor.. Nej, lösningen ser ut som så att festen är inställd. Yaay. Så nu har jag en otroligt fin (och mindre användbar) klänning som jag egentligen inte hade råd med men ingen fin fest att gå på... Undra vad som händer på nyår... Vad jag än gör lär jag ha klänningen på mig, bara för att.


Halloweenfest igår också. Sådär lite panikartat i sista minuten.. Klädde ut mig till djävul, för enkelhetens skull. Kräver inte alltför mycket förvandling. Intressant fest var det iallafall, komplett med drink hälld över huvudet och hela kittet. Inte catfight-varianten dock, snarare en killkompis som blev så glad att han hällde en skopa bål över mig... Logiskt nog.
Man vet att det var en bra fest, då man får spritlukt på fingrarna när man kliar sig i huvudet dagen efter.

Favorit i repris.


Strålande. Väcktes på samma fridfulla sätt idag som jag gjorde
igår. Enda skillnaden var att det var liiite lite tidigare idag.
Med andra ord, jag är på samma strålande humör idag. Om inte ännu värre, eftersom jag vaknade med vetskapen att jag måste till tandläkaren idag.

Jag hatar tandläkaren.

Framförallt pratandet! När de frågar grejer och väntar sig svar, när man ligger där med fyra vassa mordvapen i munnen. "Oooaa, aa oschta aaje aag". Man känner sig lagom klok i det läget. Okej, småpratande kan jag ta, då räcker det med att man "ler" lite, men frågor! Morr..

Aja, nåt bra iallafall. Jag har hittat Klänningen. Till den fina festen om ett par veckor. Nu är problemet skor... En ny fin klänning, kräver nya fina skor. Och jag är pank. Alltid lika trevligt sådär en vecka efter lön...
Man kanske skulle lägga upp en bild och utmana alla Modebloggare. "Här är min klänning, hitta ett par passande (billiga!) skor. Vinnaren får min eviga tacksamhet och en gul traktor i valfri färg."

Vi får se.

Idag är jag ARG.


I morse vaknade jag av att nån jävel borrar på andra sidan betongväggen in till mitt sovrum. Rakt vid området där jag har mitt huvud när jag ligger och sover sött (Läs: förkylningssnarkar och drömmer sjuka grejer).
Okej, nu kanske inte strax efter 07.00 är så jäkla tidigt egentligen, men jag hade sovmorgon till åtta! Efter nån minuts borrande var jag halvt döv (det är sjukt vad borrande i betong låter!), sådär lagom irriterad (skitförbannad) och redo att gå ut och strypa närmsta människa med en borr i näven.
Låg en halvtimme med kudde över huvudet och händerna för öronen och svor för mig själv.. Insåg att det var totalt värdelöst eftersom jag vid det läget var så arg att jag inte hade kunnat somna om ens om det blev knäpptyst. Vilket det för övrigt blev, som på given signal en halvminut efter att jag gått upp.

Idag är ingen bra dag.
De som känner mig vet att enda sättet att få mig att vakna någorlunda frivilligt inte involverar borrning/hamrande/whatever, utan snarare frukost på sängen och mys. kan jag överväga att gå upp, inte annars. Allt annat och jag är ett monster resten av dagen. Iallafall tills jag får kaffe. Jag behöver kaffe.
Jag är så långt ifrån morgonmänniska man kan komma.

Idag är ingen bra dag. Idag är tvättdag... Klockan är inte ens nio och jag har redan hunnit irritera mig på 40 olika saker. Jag kanske får ta tillbaka mina ord om en "inte renodlad hatblogg". Just nu hatar jag ändå allt och alla. Framför allt jäveln mannen som borrade, som numera sitter (tyst) i lugn och ro och målar en dörr bredvid min.

Morr.