Hate is a strong word, but i really, really don't like you.

Jag kan ha sagt det förut, men isåfall vill jag återigen uttrycka mitt hat och irritation över att ha ett alldeles för vanligt namn. Just det faktumet är inte den stora källan till irritation för tillfället, utan att jag var så smart att jag skaffade en emailadress bestående av [email protected].
Valet av emailadress har resulterat i att varenda jävel som har samma namn som jag (och säkert andra) fyller i den adressen lite här och var, troligtvis för att de inte vill fylla i sin riktiga emailadress (duuh, för då skulle de ju få en massa skit i inboxen). Istället får jag all den skit.

Jag får åtminstone nån gång i veckan välkomstmail från lunarstorm, orderbekräftelser från Ellos, nyhetsbrev från nån kvarterskrog i Sollentuna, info om nyheter på nån spelsajt, info om körövningar från nån kyrkokör i Malmö, mail från andras arbetsgivare (!), glömt-ditt-lösenord?-mail från diverse sajter, osv, osv..

Hade jag varit elak (..?) kunde jag röjt runt som fan på vissa ställen, spelat bort folks pengar, använt konton på olika sajter, skickat suspekta mail till någons chef, ändrat beställningar på Ellos (för ja, de skickar med alla personuppgifter i bekräftelsemail), vad som helst.. Tur för er att jag är så jävla snäll. Ibland.

Must be funny, in a rich mans world.

Igår handlade var vi och storhandlade mat, det gick på ungefär 900 kr. Efter att alla rabatter var dragna.
Idag konstaterade jag att det är ungefär fyra veckor tills man får pengar och att jag har en hundring kvar på kontot samt 1,50 i plånboken.

Jag gick sönder lite inuti.

Rise and shine.

Yay, huvudvärken är borta!

Lyckades gå upp i någorlunda bra tid idag. Jag bokstavligen flög upp ur sängen kl 10.00 för att stänga av väckarklockan (det är sjukt tidigt för mig, okej?). Tur att den enda som var i närheten var min tungt sovande sambo, eftersom jag måste sett smått komisk ut när jag kastade mig ur sängen mot byrån (det enda som funkar, lägga väckarklockan utom räckhåll).

Tänkte försöka fortsätta på det duktiga spåret idag, får väl se hur bra det går.
Nu ska jag gå och koka obscena mängder kaffe, så jag inte somnar sittande. Toodles.

Huvudbry.

Jag är inne på min fjärde dag i rad med huvudvärk nu. Okej, söndagen var någorlunda självförvållad, men det är fortfarande ganska ordentligt irriterande. Jag funderar på att krypa ihop i ett hörn nånstans.

Det är ingen vanlig dag, för det är Inos hatardag..

Det finns nog få ord som beskriver den här dagen så bra som "HELVETE". Kort sagt, idag är en jävla skitdag.image71 Ingenting funkar, inget stämmer. Det är miljoner grejer som borde göras, samtal som borde ringas, folk jag borde träffa.. Och jag känner mest bara för att slå sönder något. Slå ner någon skulle också kunna funka, helst av allt valfri människa från arbetsförnedringenförmedlingen alternativt a-kassan. (Ja' ä inte bitter..)


Och den första som ens tänker tanken "pms?" får en käftsmäll. Jag får vara sur ändå, okej?
Nu ska jag gå till gymmet och kanske träna bort lite av all irritation. Tack och hej.

Cliffhanger.

image70Jag tror jag borde börja sova nu... Rapporten om mitt otroligt vettiga kvällsnöje får helt enkelt vänta tills imorgon. Gonatt!


Ino goes duktig.

Det blev faktiskt både träning och mathandling igår (!). Dessutom ställde jag mig och lagade mat när jag väl kom hem. Hur duktigt är inte det? Framförallt, hur ofta händer det att Ino gör en sån sak..? Nej, precis. Ino är ju latheten själv.

Däremot följde jag upp gårdagens allmänna braighet med att inte ta mig iväg på en grej jag borde gått på idag. Well, well. Can't win them all. Det var trots allt läskigt tidigt och jag hade små spår av huvudvärk.
Dessutom tänkte jag faktiskt göra nytta här hemma istället. (*gasp*)

Världsproblem.

Just nu sitter jag med det stora dilemmat "gå och träna, gå och handla mat, eller skita i båda?". Det är alltså stora beslut det handlar om.
Till saken hör att jag bara ätit en baguette sen i morse, så att risken för att dö lite av hunger finns. Dessutom har jag inte tränat sen i torsdags (okej, okej, onsdags då..) och börjar få slut på dåliga ursäkter. Och mest av allt vill jag krypa upp i soffan och somna framför Kunskapskanalen (eftersom det är den enda som funkar för tillfället).

Världsproblem är jobbiga saker.

Filmrecensionen.

Just ja, kan ju köra en snabbrecension av filmen vi såg, ingen annan än Blades of Glory. Och, ja.. Vad kan man säga? Jag är näst intill förstummad, jag finner inga ord.

Vi säger att den var "en klass för sig" helt enkelt, mest på det skrämmande sättet.

image69


Bak/bakisdag.

Weei, nu lever jag igen! Gårdagen var inte att leka med.. Det var först vid 17 ungefär som jag var något sånär mänsklig. Blev piggare och piggare under kvällen dock. Wounded kikade förbi och vi bakade sanslösa mängder muffins och tittade på film.


(Hade jag inte slarvat bort kamerasladden än en gång
så hade ni fått se en fin bild på alla muffins här. Så ni vet.)


Idag ska jag släpa mig iväg till skolan och vara lite social igen. Otroligt ambitiöst. Toodles.

Note to self, 2.

Note to self; nästa gång en kompis inte kan vara med och festa av olika anledningar, så ska jag inte lova att "dricka åt honom också". Det är.. Inte bra.

Efterklok.

Varför kan jag inte lyssna på mig själv ibland..?

Engagemang.

Shit.. Jag behöver nog inte gå till gymmet idag, det räckte med att titta på handbollen. Jag har studsat runt och viftat som en liten gnu här hemma. Troligtvis har jag skrämt livet ur min sambo också..

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen åka på vinjakt, eftersom
jag nånstans mitt i domarhatet och frustrationen glömde att jag behövde
åka till Systemet inför kvällen. Toodels.
Bild: tv4.se

Det gäller att prioritera.

Det är tur att det finns människor som vet vad som är viktigast i olika situationer.
Bloggen kommer alltid först, vänner kan man skaffa nya.

SATC-film? Omg!

Snälla, snälla, snälla.. Kan inte folk bara sluta med sina dagliga rapporter om Sex and the City-filmen? Är det verkligen så illa att jag faktiskt är den enda som inte är alldeles i extas över en SATC-film, eller för den delen ens bryr mig? I så fall blir jag allvarligt rädd för världen.



Århundradets händelse?

Och priset går till...


De usla ordvitsarnas mästare har gjort det igen, grattis Aftonbladet!
Snälla, kan ni sluta nu?



image66


Hur man förstör träningsresultat.


Gissa antalet kalorier Ino satt i sig idag?



(Vill bara påpeka att jag inte äter sånt där frivilligt, eftersom det inte går ihop med min nyttiga livsstil. Jag åt under svårt tvång. Typ.)



Dagens tips 2.

Jag rekommenderar inte att gå ner väldigt hastigt i spagat, när senaste spagatförsöket utfördes för 10 år sedan. Framförallt blir det inte bättre dagen efter.

Jag har sträckt mig från vaden till ryggslutet ungefär. Jag dör lite så fort jag försöker röra mig... Bara så ni vet.

Mer applåder, mer!

Och duktigheterna bara fortsätter..!
Jag lyckades gå och träna en gång till. Jag vet, det är helt galet. Först lite kondition på morgonen, sen lite ben och rygg på kvällen.
Fortsätter jag såhär kommer jag ju vara body builder inom ett par månader.

Imorrn kommer jag nog eventuellt dö lite smått av träningsvärken. Framförallt eftersom jag även bowlat en timme, vilket med min grad av klantighet resulterar i sträckningar lite här och var.


(Note to self: Själva bowlingbanan är hal. Att stanna försent kan resultera i ofrivillig spagat.. Har jag hört.).



Bild; wikipedia.

Påminnelse.

Bara så ni vet, jag väntar fortfarande på applåderna.


Världen är ur led.

Klockan är just nu 10.17.
Hittills idag har jag hunnit med ett besök hos tandläkaren, ett litet fettförbränningspass på gymmet och handlat frukost med nybakt bröd till sambon som fortfarande sover.

(Det är nu ni ska bli sådär otroligt imponerade. Applåder och hurrarop är i sin ordning.)

Dessutom kan jag tillägga att tänderna såg jättebra ut, och att sambon redan hade ätit frukost men gått och lagt sig igen.

Men jag var jätteduktig.

Åldersproblem.

Idag har jag varit ute och promenerat i nästan två timmar. Jag höll på att frysa ihjäl.. Det är fördelen (?) med att bo precis vid en av landets större sjöar, att oavsett om det är en plusgrad eller tjugo minusgrader så är det snorkallt. Framförallt idag, när det blåste lite fint också.

Dessutom har jag smått fascinerande knän som strejkar lite allmänt, och av någon anledning är känsliga för plötsliga väderomslag och temperaturförändringar. De kör nån slags tyst protest genom stelhet och en känsla av knivar instuckna här och där.

Efter en och en halv timmes promenad idag såg jag ut som vilken genomsnittlig 80-åring som helst, stapplandes fram.

Kan det bli bättre? 23 år, humor som en sjuåring, knäleder som
en 80-åring
. Strålande.

Bloggdesign.

Jag känner att färgen på bloggen speglar min dag ganska bra måste jag säga.. Inte illa.

Återigen, sovvanor.

Jag skulle lägga mig senast 23.59. Det gick.. Bra.

Sovvanor.

20 minuter efter jag skrev inlägget här under så däckade jag i soffan.
Smart som jag var så satte jag åtminstone väckning för att inte sova alldeles för länge. Man kan säga att det gick åt helvete.
Eller så var det bara en ovanligt lång halvtimme.

Helvete.

Jag har precis insett att jag under de närmsta två veckorna kommer behöva umgås väldigt intensivt med en person jag tycker minst sagt illa om.
Idag var första dagen, och jag är redo att strypa människan. Hur jag (alternativt hon) ska överleva de här veckorna är ett mysterium. Fortsättning lär ju följa...

Tristess.

Jag har galet tråkigt.
Inte ens
det här roar mig längre.. Dessutom sågade min sambo den och upplyste mig om att den inte var rolig. Party pooper.

Eventuellt borde jag bota tristessen med sömn, om inte annat för att jag ska gå upp klockan 07 imorgon.. Men det känns mest.. Meh.
Jag kör på zombielooken imorrn med helt enkelt.

Dagens höjdare.

Nevnarien räddade min morgon.
Det här ju alldeles.. Alldeles.. Underbart.





Dammsugarslagsmålsmusik.



Man ska inte underskatta vikten av bra
städmusik.

Önskelista.

På plats nummer två över saker jag ska köpa så fort jag blir snuskigt rik är en vettig dammsugare. En som inte är felkonstruerad och går i bitar så fort man använder den.
Bara så ni vet.

Det är rejält tröttsamt att avbryta dammsugning en gång i minuten för att samla ihop diverse delar och sätta ihop dem igen.



Fredag kväll..

.. Och eftersom jag inte har nåt liv så ska jag gå till gymmet. Hejhopp.





Uttråkning.

Det är i såna här lägen jag önskar att jag tagit tag i problemet med vår trasiga digitalbox... Jag har helt galet tråkigt.
Nästan så jag funderar på att gå och diska. Eller, nej.. Vi ska nog inte överdriva. Jag ska nog spela lite Guitar Hero istället.

Funderingar...

Förra veckan var det Victorias Secret, nu är det Carolina Gynning..
Det är nästa fascinerande hur så många bloggar kan skriva om exakt samma saker. Och tycka precis likadant..

Jag menar, Gisele är ju inte ens snygg.

Lösningen på alla mina problem.

Jag har kommit på precis vad jag behöver...
Jag har ju smått störda sovvanor, eftersom jag aldrig lyckas varken somna, sova eller vakna särskilt bra. Nu har jag hittat den ultimata prylen, för åtminstone ett av dessa problem.
Wake-up light. Hur perfekt vore inte det? En väckarklocka som gradvis ökar ljuset i rummet, så att man "vaknar enkelt och naturligt, och känner dig lika pigg som en sommarmorgon".
So what att jag inte vaknar särskilt lätt vare sig det är vinter- eller sommarmorgon, den är ju svindyr, då måste den ju vara bra.

Synd att jag är pank.

Otroligt.

Idag har jag haft en ytterst produktiv dag. Jag har spelat tv-spel och registrerat mig på kursen jag ska läsa i vår. Dessutom har jag lyckats få Arbetsförmedlingen att erkänna att de fuckat upp totalt, samt göra något åt det.

Jag är nöjd.

Hatdag.

Just nu hatar jag allt och alla. Framförallt arbetsförmedlingen, för att de återigen bevisat att de är totalt inkompetenta.
Jag är glad att jag aldrig behövt ha med dem att göra tidigare...

Gå och dö.

Viktigt.

Riskakor är fan underskattade. Framförallt sourcream/onion-varianten.

That would be all.

Bilddagboken..

Måste säga att jag är galet imponerad av hela den här bilddagboksgrejen. För att inte säga fascinerad.
Det var ju inte direkt svårt att hitta listor med tusentals användarnamn, emailadresser och lösenord. Att bilddagboken sedan bestämmer sig för att folk kan logga in med gamla lösenord en gång och sedan byta är ju bara.. Idiotiskt. Eller att de på en gång skickar ut nya lösenord till den registrerade mailen, när mängder av folk sitter och gnuggar händerna i förtjusning över hur många som faktiskt använder samma lösenord överallt.

Man blir ju helt.. Förstummad.

Fredag morgon, 02.13.

Shit.. Jag är svårt full just nu. Jag borde nog inte blogga..

Nej.. Gonatt.

Intensiv vilodag.

Idag är jag nog mest tragisk.
Jag kan inte ens nysa, det sätter kroppens självbevarelsedrift stopp för. Jag kommer halvvägs, sen kommer jag av mig för att magen gör så ont.

Det måste ju betyda att jag har varit galet duktig och därmed har fått en massa muskler, right?

Rapport dag 2, del 2: Träningsvärk.

Min sambos nya favoritsysselsättning är numera "nypa Ino i överarmarna tills hon skviker av smärta"-leken. Den går, inte helt otippat, ut på att hitta de punkter med mest träningsvärk och peta väldigt intensivt på dessa punkter. Det faktum att träningsvärken ger mig ett aningen begränsat rörelsemönster verkar bara vara extra roligt, eftersom jag inte kan försvara mig på något som helst sätt.
 Jag ska nog sluta gymma.

Rapport, dag 2:

Vill mest rapportera att jag klockan 11 befann mig på gymmet. Idag också.
Min träningspolare är galen och pratar om 4-5 träningsdagar per vecka. Jag hade väl mer tänkt två eller tre. Man behöver ju inte överdriva.
Imorgon blir det dock en paus, eftersom jag kommer vara fullt upptagen med att ligga döende av träningsvärk.

Den första dagen i mitt nya liv.

Jag sträckte inget. Jag tog faktiskt lite tag i mitt liv och hamnade på gymet. Mest för att träningskompisen ringde en timme innan och undrade vad jag hade för ursäkt. Och eftersom jag inte var beredd, så kom jag inte på något bra och därmed hade jag inget val.
Så, nu är jag en massa pengar fattigare, men ett litet guldigt medlemskort rikare. Vilket byte.

Jag funderar på att starta nån vadslagningsgrej över hur länge det dröjer innan min rastlöshet tar över och jag ger upp den här gången. Nån som vågar tippa?

Hedersvärt omnämnande.

Woho, jag är (nästan) omnämnd hos Egoina!

Dock är jag smått besviken på det rätta svaret och
är fortfarande helt övertygad om att min gissning
faktiskt är den rätta, hon vill bara inte erkänna det.

Ino goes muskelknutte.

Imorrn.. Imorrn är Dagen med stort D. Dagen då jag tar tag i ännu en del av mitt liv och börjar träna igen.
Hur det ska gå har jag ingen aning om, troligtvis blir det helt galet jobbigt eftersom jag inte tränat på alldeles för många år och mitt knä är allmänt fucked up. Men, nu jävlar! Jag känner mig förvånansvärt laddad.

Men frågar ni mig imorrn har jag troligtvis stukat lillfingret/vaden/blindtarmen och kan därmed inte gå och träna. Tyvärr. Hur gärna jag än hade velat.

Dagens fundering.

Kallar verkligen alla sina mammor för "mami"? Eller bara ungefär varenda jävla bloggare?

Skitdag.

Yes, det är precis vad det här verkar vara. En skitdag.
Dessutom har jag dragit ner nån annan i skiten också, vilket resulterade i ännu mer skit.

Troligtvis kan jag inte vara mer vag än såhär, men vet ni vad? Det skiter jag i.

Road rage.

Undrar om 2008 blir året då jag faktiskt skaffar körkort (eller iallafall börjar övningsköra..?). För tydligen är jag Sveriges enda körkortslösa 23-åring. Alla ska ju vara bra på nåt..

Boobies!


Your Boobies' Names Are...
Abercrombie & Fitch
Boobie Name Generator


Good to know.

One last thing I beg you please, just before you go..

Jag har precis insett nackdelen med att åka på världens underbaraste semester; att komma hem igen. Till vardagen. Jag hatar det, rent ut sagt. Inte allt förstås, det var fortfarande skitkul att komma hem och träffa folk, fira jul, krypa upp i soffan och mysa med glögg och Scrubs-marathon. Men resten? Allt det där riktigt vardagliga.. Tvätt, disk, dammsugning? Not so much..

Jag har ju intalat mig sen innan resan att allt ska ordna sig, bara jag får komma bort. Jag kommer må bättre, ha mer ork, kunna fixa mer.. Jag skulle veta precis vad jag vill göra med mitt liv, känna motivationen flöda.
Istället är det precis som om vi aldrig varit borta. Magontet är tillbaka, ångesten, bristen på ork... Jag har fortfarande noll motivation att ta tag i mitt liv, och jag känner mig inte ett enda steg närmre att veta vad jag egentligen vill göra.

Hur jag än försöker, så funkar det inte.. Det känns som om jag behöver hjälp, på så många olika sätt, men jag klarar inte att be om det. Jag ska klara mig själv, hur idiotiskt det än är.
Istället står jag kvar, på precis samma ställe som vanligt. Driver mina nära till vansinne, driver mig själv till vansinne.. Helt jävla värdelöst.

With the lights out, it's less dangerous.

Fyfan.

Lika laddad som jag var för det nya året inatt / imorse, lika opeppad känner jag mig just nu. Har röjt runt hela dagen och storstädat alltifrån kök till bokhylla, med stora planer på att det här är året då jag skärper till mig. Men nu, när luften gått ur mig och hela lägenheten är fylld av inte riktigt avslutade städprojekt, så känns det inte så längre. Vad är det egentligen som säger att folk håller löften bättre, bara för att de avlades vid ett årsskifte? Hur många gånger har jag inte lovat mig själv att upprätthålla något som åtminstone liknar ett ordningssinne? Varför skulle det gå bättre 1 januari -08, än vad det gjorde 4 maj -03?

Optimism är nog inte min grej.

Årets första fylleblogg.

Jag slår på stort och inleder det nya året med en fylleblogg. Precis som det ska vara (?).

Förra året avslutades med alldeles för mycket mat och troligtvis alldeles för mycket champagne. Jag kommer ångra mig imorrn, men än så länge känns det strålande. Så, Gott Nytt År alla icke befintliga läsare!