Ikväll.

Vaknar staden långsamt
och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld
för skiten bara känns

It ain't my lucky day today.

Idag har jag återigen lyckats med något som bara en Inoue kan lyckas med.

Vi drar den korta versionen.
Kl: 08.30 Jag har föreläsningar i en annan stad, och skulle åka tåg dit. När jag sen springer mot tågdörren så händer något, så här i efterhand, rätt fascinerande. Ur min vänstra jackficka lyckas min mobiltelefon ta ett skutt ut, för att på nåt jäkla sätt flyga åt höger. Mot tåget. Ner på spåret. In under tåget.
Precis innan avgång.

Det står alltså ett fullpackat tåg, redo att åka, med min mobil någonstans under.
Hur lyckas man? Och, vad gör man?

Jo, man letar rätt på en konduktör som får springa iväg och stänga av (?) tåget och som sedan skickar ner mig på spåret och krypa efter telefonen. Sen var det bara att hoppa på tåget lite skamset och åka.

Boobjob gone bad.


Här, mina damer och herrar, ser vi ett utmärkt exempel på
varför silikonbröst inte alltid är något att sträva efter...

image88
(Bild; wwtdd.com)

Drömtydare, någon?

Inatt har jag (återigen) drömt minst sagt annorlunda drömmar. Om igelkottar.
Kort version: Nån hade skräpat ner en skog med mängder av mössor, och när vi fick för oss att börja städa upp alla mössor så visade det sig att det bodde små igelkottar i dem. Det var igelkottar överallt.

Jag var övertygad om att jag skulle drömma en massa mardrömmar, eftersom jag somnade till Supernatural (spöken som torterade folk, osv.), men nej, jag drömmer om igelkottar. Right. Jag kan vara mer skadad än jag tidigare trott.

Kontoutdrag.

Skulle kolla nåt på ett kontoutdrag nyss, och nånting säger mig att jag var lite bitter när jag satt och betalade räkningar i höstas.. Sen är i och för sig varken CSN eller Glocalnet mina favoriter, någonsin.
image87

Det är jag och Lena PH?

Jag har fått en ny konstig idé.
Jag har fått för mig att jag ska sy en kjol.  Att jag, ska sy. Hör ni hur fel det låter?

Jag menar, jag fick en symaskin i födelsedagspresent förra året, och jag har fortfarande inte sytt fast de trasiga hängarna på mina handdukar som var plan ett. Och jag fyller år i april. Det jag hunnit med, på snart ett år, är att sy in ett halvt par byxor, eftersom det var så tråkigt att jag tröttnade efter ena benet.

Och så går jag och ramlar över sybeskrivningar till två galet snygga kjolar, som inte heller verkar helvetiskt svåra att göra. Och då blir det såhär. Jag kan lova, att om ett par veckor sitter jag här med en halvfärdig kjol och svär. Eller så blir jag nästa Lena PH.
Jag skulle dock tippa på det första.

Sluta!

Sluta kalla det för "lyckopiller".
Få uttryck stör mig så mycket som just det.



"..and she's not the brightest bulb in the tanning bed."

I lördags lyckades jag ta mig igenom hela deltävlingen i Melodifestivalen, bara för att se Björn Gustavsson. (Okej, jag flydde ut i köket när Caracola lallade runt, men annars så..).

Efter detta kan jag bara konstatera två saker:
  1. Svenska folket är inte kloka. Operatjejen och de lallande miniklänningarna? Seriöst?
  2. Björn Gustavsson är klok. Carina Berg kan ju vara grymmast i Sverige.

Inoue goes mindre hemlig.

Shit , jag tror modebloggande kan vara min grej. Jag har liksom redan lärt mig posen för dagens outfit-bilderna.
Nu är det bara alla läsare och annonsörer som fattas.


Så får jag en chans..

Nu är det upp till bevis. Jag har gett tvättmaskinen en ny chans.
Är den inte snäll nu kommer jag aldrig mer lita på den. Vilket skulle bli sjukt jobbigt, eftersom jag hatar vår tvättstuga.


Update: Den klarade sig genom ett helt tvättprogram utan att stängas av och den var inte vattenfylld när jag öppnade. Däremot har den klarat sig genom hela tvättprogrammet utan att faktiskt använda tvättmedlet. Ett steg i rätt riktning, right?

Magdöden.

Aaaargh!
Jag känner att jag vill döda min mage just nu.. Antingen det, eller så dödar den mig. Och jag funderar starkt på att hinna före. Gnu.
Kaffe var nog dagens sämsta idé hittills.

TGIF?

Det är fredag igen. Vad nu det gör för skillnad, egentligen.
Det är samma magont vad det än är för dag. Jag har inte mindre ångest bara för att det är fredag. De där 11 timmarna som skickat ner mitt liv i en gyttjepöl känns inte mer avlägsna för att det snart är helg..
Jag hatar fredagar. Lika mycket som jag hatar söndagar, onsdagar eller måndagar. Det är ändå ingen skillnad.

We are the angry and the desperate.

Igårkväll fick jag en ny uppenbarelse om hur man inte ska göra om man känner för att somna lätt. Andra dagen i rad alltså. Den här gången var det kanske inte lika illa, men eftersom jag har en förmåga att bli lite småirriterad sådär när saker inte går min väg, så.. Ja. Jag blev ganska arg.

Hursomhelst. Ni vet när tandkrämstuben är i stort sett helt slut, men envis som man är vill man få ur liiite till så man slipper leta fram en ny? Och man ställer sig och börjar vifta med den, för att få ner det allra allra sista så man kan (med våld) klämma ut lite på tandborsten?

Mitt tips, efter gårdagen: Kontrollera så att korken faktiskt sitter på ordentligt innan du börjar vifta. Annars får du all den tandkräm du inte visste kunde gömma sig i en "tom" tandkrämstub på golvet, väggar, kläder, äckligt tvätt och, självklart, i taket. Vilket förutom klättrande/krypande och torkande, (åtminstone i mitt fall) även innebär en himla massa svordomar och ilska.
Och det, mina damer och herrar, hjälper inte till nedvarvningen inför sömn. Inte det heller.

Det går en osynlig gräns..

Jag har hittat det perfekta sättet att avsluta en dag på, för att varva ner och kunna somna lätt. Eller, vänta nu..

Igår kväll, runt 00.30. Jag hade precis gjort mig i ordning och krypit ner i sängen för att faktiskt somna före 02 för en gångs skull. Plötsligt ropar min käre sambo på mig att det ligger tvätt i tvättmaskinen. "Haha, jätteroligt.." tänker jag, eftersom jag dagen innan skällt på honom för hans vana att påpeka för mig när tvätten är klar istället för att ta hand om den själv.
"Nej, allvarligt!" hörs från badrummet. Jag funderar lite när jag tvättade senast.. Det var ju i måndags, jag har inte tvättat nåt idag? Till slut släpar jag mig upp, fortfarande ganska hoppfull om att det bara är ett dåligt skämt.
But no.
Tvättmaskinen var full med tvätt. Och inte bara det, den var full med vatten. Så hade den alltså stått i 1½ dygn (eftersom jag hade rätt, jag hade inte tvättat sen i måndags..).

På nåt jävla vänster har alltså tvättmaskinen lyckats packa ihop, halvvägs igenom en tvättning. Detta innebar att den stängdes av (anledningen till att vi missade den helt, knapparna lyste ju inte längre..) utan att tömma ut vattnet.

Ni kan ju tänka er frottéhanddukar och badlakan, som legat i blöt, liite för länge. Ni kan tänka er min lycka.. Ni kan tänka er hur komiskt det såg ut med mig, i duschen, arg som ett bi, svärande och tvättandes handdukar som luktar gammal fisk, för hand, i en liten hink. Klockan ett på natten.

Sambon bara skrattade och snackade om att ta kort. Jag hotade lite subtilt med att köra upp ett duschmunstycke nånstans där solen inte skiner om han inte höll käften. Han höll käften.

     



Årstider är såå 2006.


Det här är ju faktiskt hysteriskt roligt.
Den meterologiska definitionen av vinter är när dygnsmedeltemperaturen ligger under nollgradigt en viss tid, medan definitionen för  vår är en dygnsmedeltemperatur på minst en tiondels plusgrad under sju dygn (i rad).

"På vissa ställen i Sverige är det alltså ingen årstid alls just nu."

Så kan det gå. Frågan är om det inte är mest skrämmande, egentligen.

Träningsvärk.

Okej. Min träningspolare har alltså inte minsta lilla träningsvärk, medan jag mest ser ut som en skadeskjuten fågel när jag försöker röra armarna i annat än ultrarapid. Jag tror han fuskar.

Dagens citat.

"It's gonna be alright. And if it's not alright, it ain't over yet."



Virrighet och viktiga samtal.

Alright.
Idag är det alltså tisdag. Mycket märkligt, eftersom jag av någon outgrundlig anledning gick hela gårdagen och tänkte att det var torsdag. Tur att man inte är virrig iallafall.

Hur som helst. Börjar bli dags att hoppa in i duschen för att sedan fortsätta pricka av saker på gårdagens lista. Idag står alltså prat med chef på schemat. Underbart..

Listsammanfattning, body builders och modebloggning.

Jaja.. 4 av 11 är väl inte helt tokigt, med tanke på att det trots allt är mig vi pratar om. Pengatrollande verkar inte riktigt vara min grej (tyvärr) och några av de andra punkterna hängde ganska mycket på att den allra första skulle klaras av. Vilket jag ska göra imorrn, jag lovar.

Dessutom ska jag faktiskt lägga mig i någorlunda vettig tid ikväll, vakna tidigt och inte ta mig upp ur sängen på grund av träningsvärk. För idag har jag kört hårt. Snart ser jag ut som värsta body buildern, för det gör man om man gymmar regelbundet (modebloggar är en oändlig källa av visdom, snäppet bättre än wikipedia.).

Madonna i WoW?

Och apropå absolut ingenting..
En av de loading screens som finns i WoW.. Är inte den female undead otroligt lik.. Madonna?


To do list.

Gaah.. Idag har jag världens längsta att-göra-lista. Och om jag lägger ut den här och prickar av allt eftersom, så kanske det sätter lite press och faktiskt får saker gjorda. You never know.

  • Prata med chef
  • Boka klippning
  • Köpa en hylla
  • Ringa om andra jobbet
  • Ringa läkare
  • Skriva CV
  • Fixa ett vettigt foto till CV (well, försöka iallafall)
  • Skicka CV till åtminstone de två ställen jag tänkt
  • Plugga
  • Träna
  • Köpa födelsedagspresent Trolla fram pengar att köpa present för.

Hmm.. Det var nog det mesta. Wish me luck.

Edit: Ringde frisören men kom till telefonsvarare. Så en halv punkt avklarad alltså. Stort.

Resultatet.

Bah. Här går man och bjuder hit någon på fika, bara för att jag ska få tummen ur och fixa klart städningen. Och så orkar inte personen komma hit när jag väl städat lägenheten till oigenkännlighet. Irriterande.
Men jävlar vad fint jag har det.

Sunday, bloody Sunday.



Så här ser min hall ut efter att jag blivit klar med tröttnat på storstädningen.
Jag kan vara så äckligt effektiv ibland. I väldigt små doser då..

Irritationsfestivalen.

Nu är det Melodifestival här i stan.
Och jag lider..
Inte nog med att allt, i hela staden, kretsat runt just melodifestivalen den senaste veckan, mina två hatpersoner (i just det här sammanhanget) är just nu samlade i samma stad. Här.

Carola. Sanna Nielsen. Det enda de gör är ju att waila, fladdra med läpparna och se sådär äckligt snälla ut. Jag tål dem inte.. Det spelar ingen roll hur bra de sjunger, irritationen blockerar sången på nåt sätt.

Jaja.. Jag ska väl vara glad att Christer Sjögren inte hamnade här också. Alltid något.

Friday, I'm in love.

image80

Vin och WoW en fredagkväll. Hur många tragikpoäng ger det? ;D

Ett tidsfördriv att dö för.

Perfekt! Lagom tills jag tröttnade på städningen, så blev jag utmanad. Så det kan slumpa sig.

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD: (Maha!)
Blev utmanad av:
Wounded

regler:
du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. är du singel?: Nej.
2. är du lycklig?: Ja.
3. är du uttråkad?: Alltid?
4. är du ledsen?: Ja.
5. är du italienare?: Si, si. Tagliatelle aglio molto bene.
6. är du cooling?: Jag är coolast. Det är bara ingen som vet om det än..
7. är du från irland?: No, no. Italia. Ju.
8. är dina föräldrar fortfarande gifta?: Japp.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Hmm. Kärlek, nej. Attraktion, ja.
2. har du någon gång blivit sårad?: Vem har inte?
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Jo.
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Oja.
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja.
6. har du haft en hemlig beundrare?: Njae, räknas stalker och inte-så-hemliga?
7. är du kär?: Otroligt.
8. vill du gifta dig när du blir stor?: Ja.

10 TVÅ ALTERNATIV
2. hår eller ögon?: Ögon, lätt.
3. katter eller hundar?: Hundar.
4. några få bästa vänner eller jättemång ''vanliga'' vänner?: Få bästa.
5. tv eller internet?: Hmm.. Internet.
6. coca-cola eller pepsi?: Coca cola.
7. utekväll eller romantisk hemmakväll?: Beror på humör, men oftast hemmakväll.
8. pengar eller lycka?: Just nu skulle pengar innebära lycka.
9. dag eller natt?: Natt.
10. msn eller mobil?: Mobil.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Säkert.
2. brutit ett ben?: Nyckelben. Kurragömma är farliga saker.
3. gjort nåt du ångrar?: Alldeles för många gånger.
4. hoppat bungee jump?: Nej.
5. ljugit för någon du tycker om?: Ja.
6. ätit en hel tårta?: Inte vad jag kan komma ihåg..
7. gjort bort dig offentligt?: Alla ska ju vara bra på nåt.
8. velat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej.
9. gråtit när ett husdjur dog?: Njae. Men jag grät när vi sålde våra marsvin.
10. velat försvinna?: Många gånger.

8 SENASTE
1. telefonsamtalet du gjorde?: Älsklingen.
2. telefonsamtalet du fick?: Svärmor.
3. personen du var med?: Älsklingen igen.
4. roligaste grejen som har hänt?: Promenad och kakbak.
5. personen du smsade?: Wounded.
6. du kommenterade?: Kommenterade Carolas snäll-min imorse? (Vilken för övrigt är sjukt irriterande!)
7. du tillbringade natten med?: Jag anar ett mönster här; älsklingen.
8. du kramade?: Se föregående svar.


Tadaa! Hur spännande var inte det där på en skala.

Ilskestädning.

Eftersom jag var allmänt hängig och trött igår, så hade jag inte ens ork nog att hata världen och vara sådär allmänt bitter som bara jag kan vara. Därmed har jag ju en massa bitterhet och hat att ta igen idag, helt logiskt.

Som jag tror att jag nämnt nån gång tidigare så har jag en grej som jag ofta gör när jag är förbannad; jag får städryck. Det är aldrig så fint här hemma som när jag har varit riktigt arg, fråga mig inte varför. Enda gången det ens kommer i närheten är väl när det gäller tentatider.. (Det är sällan städning av garderober / toaletter / disk känns så motiverande och roligt som när det vankas 10 timmars läspass i flera dagar).
Aaanyhoo. Dagens hat var det ja. Idag var inget undantag, det är städning som gäller. Och eftersom jag är dubbelt så förbannad som vanligt så är det storslagna städplaner här.
Tur att sambon flytt fältet, annars skulle jag nog driva honom till vansinne..

Nu ska jag moppa golv och fortsätta förbanna världen. Toodles.

Dubbelmoral.



Även om jag allmänt tycker att Alla hjärtans dag är ett överskattat kommersiellt jippo, så måste jag erkänna att jag är lite besviken över att jag ligger sjuk och inte orkar göra nånting. Jag hade inte så stora planer alls, men de små jag hade... Lite godare mat, kanske hyra en film, köpa en stor tulpanbukett.. Såna där småsaler som skulle lysa upp vilken vanlig torsdag som helst, men som är så mycket lättare att komma ihåg att unna sig en "speciell" dag..

Men som det är nu orkar jag inte ens resa mig och hämta lypsylet i jackfickan, än mindre laga nån vettig mat. Så istället för fläskfilé, en bra film och allmänt mys, så blir det mackor, Antikrundan och huvudvärkstabletter. Yay.
Jag ä inte bitter.



Dålig dag goes bättre.



Gårdagen började otroligt uselt, men tack vare underbara människor så blev den bättre. Tack!

Hann med lite av varje.. Lite fotande, lite dreglande över drömkameran i diverse elektronikbutiker,
lite bakning, aldleles för många chocolate chip cookies, lite senilitet när det gällde vanlig mat, lite magont..

Idag är jag dock halvt däckad. Känner mig allmänt hängig, fryser och har ont lite här och där. Underbart.
Nu ska jag nog spela lite WoW och dricka kaffe. Och äta lite mer kakor.. Det får man när man är sjuk.

Inoue goes modebloggare?

image77

Dagens outfit:
Vit blus: mormors gamla bordsduk
Blå kofta: Coops herravdelning
Brosch: Second Hand
Dubbelhakor: McDonalds
Demonögon: Allmänt hat och bitterhet.



Hate is a strong word, but i really, really don't like you.

Idag är ingen bra dag.
Mitt knä krånglar (ooont...), smått upprörd över ett beslut som drabbat någon nära mig, frustration över att jag aldrig får nåt besked om hur min närmsta framtid kommer se ut, osv.. För att förklara lite mer, idag hatar vi myndigheter. Myndigheter och knän.. Bra blandning.

Nu ska jag halta iväg på värktablettsjakt, och resten av dagen ska bara spenderas med att försöka muntra upp personen som fått det dåliga beskedet. Det blir troligtvis tv-spel, film och onyttigheter för hela slanten.
Det är alltid en bra början.

Dagens tips, sponsrat av Inoue.

Jag ville bara säga att jag, efter empiriska tester, nu kan meddela att kokande köttfärssås är ganska varm. Även i ganska små, så kallade provsmakningsmängder.

Ni kan nu tacka mig, och min sönderbrända mun, för att ni aldrig mer behöver fundera på om så är fallet.
Och framförallt, kom ihåg vart ni hörde det först.

Operation övertalning.

Jag känner för att fortsätta på husfru-rycket jag haft halva dagen (förutom när jag spelade Battlefield då..) och baka lite. Jag är sjukt sugen på muffins. Men då ska jag ju helst få med min partner in crime, lillebror. Vi gjorde ju succé sist vi fick för oss att baka muffins... (En bror som är kock is the shit).

Så.. Brooor? ^^


image76

Sömnrapport.

Måndag igen då.

De strålande sovvanorna fortsätter som vanligt.. Hade skitsvårt att somna inatt, försökte det mesta men inget funkade.. Testade till och med att räkna (dock inte får) sakta, för att se om jag somnade av tristess. Det gjorde jag inte. Jag gav upp vid 500 nånstans, just för att det var så jävla tråkigt...

Så, needless to say, min väckning klockan 09.00 imorse gav inte direkt resultat. Jag släpade mig upp vid 11 istället.

Men jävlar vad effektiv jag varit sen dess. Jag har tillåmed hunnit vara grym på Guitar Hero 3 en stund. Och nu ska jag spela BF2 med
Wounded. Toodles.

.. hittar en himmelsk drog.

Uppdatering:

Jag kan meddela att jag faktiskt testade att
dansa runt lite. Ingen reaktion.
Jag sjöng lite M.A Numminen. Nada.

Däremot har jag inte riktigt koll på vart man kan få tag på en bra clowndräkt kl 20 en torsdagkväll, så det fick bli min vanliga klädsel. Vilket inte är helt fy skam heller, men det gav inte direkt mer resultat.

Resultat fick jag först när jag påpekade att vi faktiskt missade hockeyn, då jävlar.

Apropå Facebook..


Blir ni inte otroligt sugna på att skaffa (ännu) en extremt intressant application när ni ser den här reklamen?


image75


Här snackar vi folk som lagt ner massor av tid och pengar på att komma på nåt slagkraftigt,
för att riktigt effektivt locka FB-knarkarna till deras högkvalitativa sida... Underbart.

Boys will be boys.

Jag har just nu en bror och en sambo som sitter i soffan och spelar tv-spel. Och när de två spelar tv-spel försvinner verkligen allt annat. Jag kan fråga samma sak 4 ggr utan att få ett svar, jag får inte ens en reaktion. Det är rätt fascinerande.

Ett tag brukade jag roa mig med att spruta tjejparfym på sambon när han satt helt okontaktbar framför tv:n/datorn, bara för att det var så otroligt komiskt när han väl återvände till denna värld och insåg att han luktade Romance, och inte hade en aning om varför. Man får roa sig på de sätt man kan.

Jag kanske ska gå lös med en märkningspenna och rita lite mustascher? Nej, då lär jag ju skymma tv:n, och det är väl det enda sättet att få dem att märka nåt. Jag menar, jag skulle kunna dansa runt i clowndräkt och skråla M.A Numminen utan att de skulle märka något, så länge jag inte skymmer tv:n.

Killar..
Och vad mitt Guitar Hero-skryt har
med saken att göra? Inte ett skit.


Våga vara rädd.

Nu har jag näst intill bestämt mig. Nya tatueringen, jag vet hur jag vill ha den nu, efter år av funderingar (det räcker med en impulstatuering, right?). Jag har bestämt texten och ett galet snyggt typsnitt. Nu ska jag bara lyckas hitta vad själva typsnittet kan heta, så jag kan kombinera det med min text... Doh.

Man lär sig leva med sig själv, och inget annat.

Jag känner mig väldigt anti allt och alla idag.. Allt känns bara så.. Tråkigt. Irriterande och tråkigt, det beskriver det mesta för tillfället. Jag tänker inte ens gå iväg och få gratismat på en tillställning, trots att gratis, som bekant, är oerhört gott. Men nej, inte idag. Idag är inte ens gratis mat bra. För det innebär även att jag måste vara social, och träffa en massa folk. Och det orkar jag inte med.

Istället tänker jag sitta hemma och förbanna världen och tycka synd om mig själv. Och spela Battlefield.


Ps. Vem kom på grejen med spöregn i februari?! Hat.

Ain't no sunshine.

Myees.. Idag lyckades jag släpa mig upp ur sängen strax innan 11. Då hade jag snoozat sen klockan 09. Mycket praktiskt.
Frågan är när jag ska inse att jag bara blir tröttare av att vakna var 9:e minut i två timmar, istället för att bara sätta ny väckning lite senare. För jag lyckas ju aldrig "bara snooza en gång till". Jag är så jävla bra.

Dessutom var planen att jag skulle plugga lite, men hittills är det enda jag lyckats göra att vira in mig täcket och sätta mig framför datorn. Och gjort absolut inget vettigt alls.

Nu ska vi bara invänta ångesten över att jag aldrig tar tag i mitt liv, så är dagen komplett. Toodles.

En vajande intresseflagg.

Jag har drömt så sjuka grejer på senaste tiden...

Igår drömde jag bland annat om snipers och grejer, vilket kan bero på min nyvunna kärlek till spelet Battlefield 2 (men bara tills folk inser att WoW är det som gäller och börjar spela med mig igen.).
Inatt drömde jag om smått annorlunda pubrundor, där jag fick ta hand om en kompis till min sambo för att alla andra hade tröttnat på henne, samt att min bror sprang runt på krogen i fyrdubbla tröjor. Efter ett par timmar kom han fram till att han kunde skippa tre av dem om han inte ville dö av värmeslag, och nöjde sig med en t-shirt med snurre sprätt på (som för övrigt sprang fram och tillbaka på tröjan. Väldigt hi-tech.).
Nu säger det kanske inte så mycket om hur roligt det egentligen är, när man inte vet exakt hur låga oddsen är för att min bror skulle gå runt i en Snurre Sprätt-tröja, framförallt på krogen. Men de är lägre än ett visst företags reklamer, så ni kanske kan gissa.

Drömtydare, någon?

Var det VM sa ni?

Apropå ingenting, jag gillar hur informativa de kan vara på fyrans text-tv:


image73


"Danskarna knäckte ett slutkört Kroatien i söndagens EM-final och tog EM-guld i handbolls-EM."
De kan vara så jävla luddiga ibland..
Jag tycker de borde jobba mer på att få fram budskapet i sina texter.

Freak.

Idag har jag sökt ett nytt jobb. Sedan dess har jag nojat över hur mycket bättre jag hade kunnat göra minsta lilla del av mitt halvminuten långa möte med den personalansvarige:
  1. Hur såg jag ut när jag klev in?
  2. Sa jag rätt namn när jag presenterade mig?
  3. Talade jag lagom högt och tydligt?
  4. Kunde handskakningen varit bättre?
  5. Såg jag lika livrädd ut som jag var?
  6. Osv, osv...
Ett tag var jag övertygad om att de slängde min CV i soptunnan så fort jag kommit ur synhåll. Och nu väntar några veckors ångest. Underbart.


Så, där har ni alltså en liten inblick i hur Ino's sjuka hjärna arbetar i vissa situationer. Känn er normala och njut. ;)

"Walking" in a winter wonderland.

I vanliga fall gillar jag snö.. Jag till och med älskar snö, i de fallen jag får befinna mig i en backe, med en snowboard på fötterna. Detta är inte ett sånt tillfälle.

Jag höll på att slå ihjäl mig säkert 10 ggr på väg till gymmet, och minst lika många på vägen hem. Till saken hör att jag i vanliga fall har ungefär 5 minuters promenad dit. Idag tog det en halv evighet..
Dessutom blev jag blöt om fötterna.

Det borde vara olagligt att vara snorhalt och jätteslaskigt, på en och samma gång. Det funkar ju inte.

Morr.

Pubrundor och dammsugare.

Jag körde en favorit i repris igår. Pubrunda och hemma innan 21.30. Den här gången berodde det dock mest på att jag var på uselt humör, samt att jag endast hade råd med en cider (och knappt det).

Idag är humöret mycket bättre, jag känner mig allmänt pigg och glad. Har hunnit fixa en massa hemma, slagits med
dammsugaren, fixat lite tvätt.. Vilket gör att jag känner mig galet duktig och därmed ännu gladare. Mycket praktiskt.

Nu ska jag dricka kaffe och titta på skidåkning. Jag får för mig att sånt är jätteintressant ibland.
Men troligtvis kommer det sluta med att jag spelar tv-spel istället.

Så.. Vad gör vi nu?

Okej. det är fredag kväll.
Jag har hunnit åka ner på stan, dricka mig lite småfull, äta fyllemat och åka hem igen.

Innan klockan var 21.30.

Jag är ju helt galet effektiv.

I can stand my own ground, I don't need your help.

Igår hände en spännande sak.. Jag och två till sitter och pratar. Person ett frågar mig "Vet du vilka [random band] är?", och innan jag hinner svara så säger person två, som egentligen inte vet ett skit om mig, "nej, det gör hon inte.".

What?!

Jag bara älskar när folk vet saker om mig, bättre än jag själv. Man får reda på så mycket spännande då.

Överkonsumtion?

Jag kan inte låta bli. Det är nästan fascinerande hur folk kan sticka huvudet i sanden och ignorera sakligt ställda frågor när det inte längre passar.
"Tänker man lite längre så konsumerar jag inte mer än någon annan.". Hur menar hon? Det bara verkar som om hon shoppar en massa, men om man tänker nogrannare så gör hon inte det?

Jag tvivlar på att jag når upp till en genomsnittlig modebloggares veckokonsumtion ens på några månader... De senaste klädesplaggen jag köpte var en klänning till nyår och en t-shirt i november. Tur att man inte är modebloggare...