Just det.

Da sitter man alltsa har i paradiset.. Klockan ar strax over nio pa kvallen, och det ar sakert atminstone 27-28 grader varmt.
Jag horde att det snoar i Sverige?

Resfeber.

Okej.. Nu börjar jag bli nervös igen. Har varit för trött för att orka vara nervös idag, dessutom har jag nog riktigt fattat att vi åker snart. Om 9 timmar för att vara exakt.. Jag kommer inte kunna sova en blund.

Prioriteringsproblem?

Strålande.. 14 timmar till vi sticker mot andra sidan jorden, och jag ställer mig och bakar paj. Nånting säger mig att jag borde lära mig att prioritera...

Fast å andra sidan.. Paj är ju sjukt gott. Jag kan fan prioritera.

Städfilosofi.

Jag hittade sammanlagt 14 kronor när jag dammsög soffan nyss.. Jag borde verkligen göra det oftare.
Jag skulle ju kunna bli rik.

Pass, pengar och piletter.

Yes.. Så imorrn åker vi då. Drömresan.
Jag har stressat runt som en tok de senaste veckorna för att fixa allt.. Och idag, då är jag bara totalt slut. Jag hade väntat mig att jag idag skulle vara hispigare än nånsin, men nej.. Tvärtom. Jag orkar verkligen inte.

Lallar runt lite halv-yr och fixar det jag orkar. Städar badrum, paus. Plocka ur diskmaskin, paus. Packa ner necessär i väska, paus. Har en liten antydan till huvudvärk också, vilket bara är irriterande.

Dessutom är ju ingen resa komplett utan den underbara
jag-måste-ha-glömt-nånting-vafan-är-det-jag-glömt-känslan, konstant. Jag vet bara inte vad det skulle vara. Och jag menar, har vi bara pass, pengar och piletterna så borde ju det ordna sig. Det mesta annat är ju inget en liten shoppingtur inte kan ordna.

It's alive!

Okej, nu har jag hämtat mig lite.. Gårdagen var inte att leka med. Jag låg totalt däckad med sjuk jävla huvudvärk fram till typ 15.00 ungefär.. Så fort jag rörde mig kändes det som om hela huvudet skulle explodera. Jag förstår inte hur jag kunde bli bakis på det där.. Kanske kan vara en veckas konstant stressande som kom ifatt mig när jag väl satte mig ner och kopplade av (och drack vin..). För så överdrivet mycket drack jag inte, inte så att jag förtjänade den bakfyllan iallafall. (Jag kan inte ens säga att jag "mådde som jag förtjänade"!).

Hur som helst, efter 15 nån gång återtog jag en något sånär mänsklig form igen, så kvällen bestod av pizza och film. Helt perfekt. Jag somnade första gången i soffan runt 19 nångång, men piggnade till igen.. Sen höll jag mig vaken hela vägen genom en och en halv Young Guns-film. Lite imponerande. Sen sov jag tydligen i soffan från 23-tiden tills min käre sambo väckte mig och tvingade iväg mig till sängen vid 01.30.

Spännande va?

Well well, nu ska jag iallafall iväg och härja lite i Uppsala. Dock blir det "lugnt härj", jag ska väl hålla mitt
löfte lite längre än två dagar...

Och den här gången menar jag det.

Jag ska aldrig mer dricka.

Full rulle.

Shit.. Har ränt runt som en galning hela dagen i stort sett. Har äntligen hämtat visumen nu, så innan klockan ens var 12 så hade vi hunnit till Sthlm och tillbaka (och då är det en timme med tåg, enkel resa). Sen dess har det bara gått i full fart, med allmän städning och annat spännande.
Kl 18.30 insåg jag att jag troligtvis behövde duscha, eftersom jag får besök kl 19. Sagt och gjort, stressduscha, byta om, göra sig i ordning lite snabbt, osv.. Så nu sitter jag här, med hela 5 minuter till godo, och inser att jag skakar och benen känns som spagetti. Nästan lite läskigt.. Inser att jag är rätt hungrig med, något jag inte känt av det minsta sen vi kom hem... Tur att vi bestämde att vi ska fixa lite mat och grejer.

Nej, nu ska jag gå och koppla av, strunta i allt planerande, fixande och packande för ikväll och dricka vin och käka med en god vän. Precis vad jag behöver.